Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


no title -.-
Sunday, 18 March 2012 • 20:58 • 0 comments
/assalamualaikum/ , kayy . hari ini hari isnin . so sekolah la , eh hari niy aku betul2 malas nak pegi sekolah sebab nak kena tengok muka die n die and die ! so what ! err -.-' haihh . cepat la lupekan die . da bosan asyik fikir pasal die . kalau happy takpe lah jugak . haihhh . takpe lah , nak tau something tak . aku ade suke someone niy , name die Capital N . sorry , tak bole bagi tau name penuh . kayy . form 5 . atotot . tak salah kan aku suke abg form 5 . xD kayy . die pny mak cikgu kat skola tu . so , setiap petang aku akan jmp die , lahaiii . aku suke tgk die senyum . aww . tergoda aihh . senyum senyum senyum senyum ( : nampak gigi die . putih oooo . :D kayy . aku nak cakap kt die yang aku suke die . tapi malu la ^__^ takut semua ada . hmm , die kan hnsem boyyy , mesti ramai peminat kan3 . yeah . tepuk sebelah tangan wehh . oukayyy . lahaiii ..... oukayyy stop ! aku nak pegi sekolah , nak mandi . busuk ouhhh ! byeeee . 


0 Comments:

Post a Comment


older post new post