Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


aku rindu capital a
Wednesday, 7 March 2012 • 19:21 • 0 comments
assalamualaikum , korang sihat ? oukayy . smlm aku ta sihat . but hari niy oukayy lah siket . ya allah . tiba-tiba aku rindu capital A . sape ? kayy . name die afiq . aku rindu dia sangat-sangat . mungkin sekarang ni die tengah happy dengan girl die . and semalam aku try nak msg die . aku nak tnye die , tgh buat ape , sht or x and da mkn blm . then aku try cri nme die dkt phone aku . but tak jumpe . aq cri lg skali tak jmpe jugak , kayy pasrah .. aku baru igt yang aku delete no. phone die time kitorg break dulu -.- semalam aku betul-betul rindu sesangat kt die . da tak tau nak buat ape , kalau die msg aku , aku nak cakap kat die yang aku betul2 sayang die . tapi harapan lah kalau die yg msg aku . ntah2 die pon 2x5 je da delete no. phone aku . kayy . semalam aku tak boleh tido sebab fikir pasal die . hmm , ssh aku nk lpekn die :'(




0 Comments:

Post a Comment


older post new post