Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


Family Day 2012
Saturday, 4 May 2013 • 01:11 • 1 comments
Assalamualaikum :-) Haii . Selamat Petang . Dah makan ? kenyang tak ? ohh oukay :-* Now hari Sabtu . Pergi bercuti tak ? best ? Tasha duduk rumah je :-) sebab my mum and adik tengah demam oh :-) Cuti yang sangat membosankan . Kerja sekolah bertimbun timbun tapi tak reti nak buat . Macam tu lah budak malas . Jangan ikut perangai macam ni . by the way , 1 Mey hari tu kan Cuti Hari Pekerja , korang pergi mana ? Tasha pergi rumah cousin dekat Sepang :-) Alang alang dah dekat dengan pantai . Jalan jalan tepi pantai dengan cousin :-) Not bad sebab tak dapat nak mandi pantai sebab air kotor sikit . bhaha kesiannn . Eh , tiba tiba teringat tahun lepas punya family day :-) tersangat sangat lah best . family day dekat Melaka . Mandi manda dekat Water World . Then sewa resort 3 hari 2 malam . aaaaa best gilaa :-o Malam pertama tu dinner dekat restoran mana tah tak ingat . hehee . then esok tengah hari nyaa buat sukaneka utk dewasa and remaja . Lepas tu mandi kat swimming pool kat belakang resort .  Malam tu kitorang dinner dekat Club House . Ikut tema Arabian Masquerade Night . Alaa alaa orang Arab gitu . bhaha . Time tu aku dah tak tahu nak pakai tudung macam mana . last last pakai selendang . Then jubah hitam . Cubalah korang bayangkan macam mana aku masa tu . HAHA . pakai make up yang simple just bedak and eye liner . simple kan3 ? tak perlulah nak pakai make up yang tebal tebal macam hantu . xD Malam tu yang paling cantik Kak Tiqah *cousin* cantik sangat sangat . Melting kayy kalau lelaki tengok dia . awww :-* lepas dinner tu balik tidurr . then esok paginya breakfast and check out ! dah habis citerr . oukay lah . got to go . bye bye . wsalam :-)


1 Comments:

Blogger hamdiya luffy said...

Best gile cuti family ko.... :D

6 May 2013 at 05:08  

Post a Comment


older post new post