Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


Apa Erti Sahabat ?
Monday, 13 May 2013 • 19:17 • 0 comments
Assalamualaikum :-) korang sihat ? oukay hari ini tasha update post pasal SAHABAT . korang faham tak apa maksud sahabat ? adakah sahabat itu kawan masa kita senang je ? ataupun apa apa je ? bagi tasha , sahabat itu besar maksudnya . memanglah susah nak cari , tapi memang wujud dalam dunia ni . kita yang boleh dipanggil sahabat mungkin ada sorang dua . tapi macam mana dengan yang lain ? hanya boleh panggil diorang kawan . maybe ? kawan sekolah atau kawan utk study dan tak lebih dari itu . ada juga yang kawan makan kawan . yang ini paling banyak walaupun di sekolah sendiri . nak tahu ciri ciri kawan makan kawan ? first , diorang dikategorikan sebagai tidak jujur . korang boleh tengok sendiri apabila korang dalam kesenangan diorang akan membuntuti korang kemana sahaja korang pergi dan diorang juga akan buat apa sahaja untuk kita asalkan kita ikut kemahuan diorang tidak kira kemahuan apa pon . BERKAWAN KERANA ALLAH . tasha bagi contoh duit . maybe diorang kawan dengan kita disebabkan money . hehe . second , diorang ni dikategorikan sebagai dengki dengan apa yang kita ada diorang tak senang dengan apa yang kita miliki . mereka anggap kita seorang yang lebih superior dari mereka dan mereka akan bermuka muka didepan kita tetapi bila belakang kita diorang akan mengutuk , mencaci dan hina kita tanpa pengetahuan kita . diorang ini sebenarnya tidak puas hati dengan kita , kesenangan atau kebahagiaan diorang anggap itu terlalu besar dan diorang tak boleh terlalu rapat dengan kita dan menghasut kawan yang lain utk tinggalkan kita . diorang akan menghasut . diorang ini terlalu taksub menghasut orang lain utk membenci kita walaupon kita  tidak berbuat apa apa . kawan tikam belakang . AAAaaaaaa ! memang sakit sangat ! korang pernah rasa ? memang best ! diorang ni akan memburukkan kita dekat kawan rapat kita sendiri . apalagi yang kita mampu buat . hanya mampu bersabar . oukay . korang cari lah kawan yang betul betul ikhlas nak berkawan dengan kita :-)


0 Comments:

Post a Comment


older post new post