Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


sombong sangat ke aku??
Monday, 21 May 2012 • 09:31 • 3 comments
Assalamualikum . Hye . korang semua sihat ? kalau sihat alhamdulillah . okay ( : tadi aku nak turun pergi makmal sains , terserempak dengan ariff kat tangga . Die panggil aku . xD ohh , memang lah mase tuh aku happy tapi tiba tiba cakap aku sombong . terus takde mood ) : sombong sangat ke aku? haihh =.= tersentap dohh . sebenarnya kau yang sombong lah biy . kau nak tahu kenapa aku cakap kau sombong ? sebab kau dah berubah . dulu kau selalu tegur aku kat sekolah . tapi sekarang dah jarang tegur . dulu kau selalu call and text aku , tapi sekarang tak . kalau boleh , seminggu sekali je kau nk text and call aku ) : aku text kau , tapi kau tak balas . hmm , so sekarang sape yang sombong ? kau ke aku ? haihhhh -..- ketahian  . lepas tuh sekarang ni , aku rase yang kau dah start curang dengan aku . tak tahu lah kenapa . tiba tiba je rasa macam tu . bile aku tanya kau and suruh kau jujur , kau cakap kau betul betul tak curang , kayy . aku dah malas nak tanya banyak kali . aku tak kesah kalau kau tak nak mengaku , tapi tolong lah berubah perangai kau jadi macam dulu . aku nak ariff yang dulu :'( jangan jadi tamak nak couple dengan ramai perempuan lah sayangg ( : aku sayang kau sangat sangat tahu tak . kau je anggap benda tuh tipu . selama ni aku tak tahu lah yg kau couple dengan aku ikhlas or tak . haihh . kau tak tahu yang aku ni sakit hati sangat sangat dengan kau sebab kau buat aku macam kayu . kau ajak jumpa , lepas tu ade je pmpuan lalu2 kt situ kau gi layan pmpuan tuh . lepas habis cakap dengan die , kau belahh macam tuh jeee . kau buat aku macam tunggul tahu takk ! aku sakit hati sangat sangat time tu . sebab kau lah aku terjeling kat cikgu :( and sekarang aku nak kau tahu yang aku betul betul sayang kau . jangan tinggalkan aku . sekarang dah dua bulan kan kita couple . kayy , tolong jaga relay kita dengan baik . 
                 *ILOVEYOUARIFF


3 Comments:

Blogger -bebelmakcik- said...

kamu tak sombong cuba orang tak dapat nak described sapa kamu sebenarnya.. sabar jer laa, dear ! :)

21 May 2012 at 11:09  
Blogger natasha said...

hurmm .. maybe lhaa , btw thanks ( : :3

21 May 2012 at 13:00  
Blogger -bebelmakcik- said...

feewit ! ur welcome, dear ! makcik doakan untuk tasha jugak ! :)

21 May 2012 at 21:05  

Post a Comment


older post new post