Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


kite sayang awak :')
Wednesday, 4 April 2012 • 20:30 • 4 comments
/assalamualaikum/ korang semua sihat ? kayy sorry aku dah lama tak update blog . malas sikit la sekarang ni . xOxO . hari selasa aku date dengan ariff . kayy . aku sayang die , sayang sangat sangat .. hope hubungn kitorang kekal :) time tuh aku sakit mata , kawan aku buat . die tny lah knp dgn mata aq tu . aq just jwb sakit , then die kate aq g tgk bnde2 yg tak elok . lahaiii sayangggg . nak je cubit tangan ariff ! yeah , iloveyousomuch b :D tapi semalam kan kitorang gado :'( sebab ade someone akk niy cakap yang ariff mntk no. girl lain , kayy takpe . aku just sabar .. then aku suruh kawan aku tanye ariff btul ke semua tuh . die cakap tak pun , hurmm semalam aku tunggu call dari ariff tapi die langsung tak call pon . kayy takpe . aku tak kisah , mungkin die takde mood or busy semalam . oukayy , tak nak tulis banyak banyak . sakit kepala :'( takle  ngadu kt ariff . ngadu kat abg angkt jew lah , kbhaii :)


4 Comments:

Blogger Princess Syazliyana said...

ariff? huhu~ bukan nazmi kee? Hahah, penyebok ! -.-'

5 April 2012 at 08:17  
Blogger Aboy93 said...

Hye there,

Ala, minta no gurl lain je pun? :)
Dalam perhubungan ni walau sayang macam mana pun jangan lah terlalu mengongkong.

Lelaki, walau macam mana pun, dia mesti berkawan dengan perempuan lain, just take care of it jgn sampai ia lebih2..

komen ikhlas dari saya! XD

8 April 2012 at 18:07  
Blogger kay_are said...

kne saling memahami baru hubungan akan kekal kot.. jangan cepat jeles sangat ok?

9 April 2012 at 20:49  
Blogger natasha said...

OUKAYY :) TERIMA KASIH :)

11 April 2012 at 18:31  

Post a Comment


older post new post