Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


tahniah kakak and abg -- SPM
Wednesday, 21 March 2012 • 20:02 • 0 comments
/assalamualaikum/ korang semua sihat ? oukayy , alhamdulillah semalam kakak and abang yg umo 18 da amek result SPM kan3 ? kalau yang dapat result  bagus tu , tahniah kayy untuk semua . ouhh yea tak lupe kat sedara aku . abang apit (6A) . abang adam (2A) and kak yang (4A) . :D i am proud of you all ( : semoga dapat masuk university macam sedara2 kite yang lain kayy :) . and untuk akak2 abg2 yg gagal jgn putus asa kayy , mesty ade jalan lain agy utk korang b'jaya kan ? berdoa lah :)) nanti insyaallah mesti allah makbul kan doa korang tu ( : pedulikan ape yang orang lain nak cakap , just tabah kan diri . diorang tu sebok je nak jaga tepi kain orang . kain sendiri tanak jage . hmm . pelik3 ..
terimakasih:))


0 Comments:

Post a Comment


older post new post