Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


jatuh ):
Thursday, 2 February 2012 • 17:10 • 0 comments
assalamualaikum . korang sehat ? tasha tak sehat sebab tangan tasha sakit gila weh ! semalam tasha terjatuh kat ******** . naseb lah boleh type kt lpt0p niy . kalau tak terseksa weh tak tau nak buat ape . tangan agak bengkak siket . then mulut sakit sebab terkena batu time jatuh smlm . 
malu tak terkata semalam ramai yang tengok . shitt ! btw . tasha nk cakap terima kasih dekat Firul sebab tolong amek beg tasha . terima kasih banyak banyak auw xD
Tasha mintak maaf sebab langsung tak tengok muka Firul semalam time amek beg tuh . Tasha harap Firul tau yang tasha still marah firul sebab ____ . tasha mintak maaf sangat2 k :)
Semalam kat sekolah pun tasha langsung tak layan firul mase firul panggil tasha . and langsung tak pandang firul .
maaf kan tasha ):


0 Comments:

Post a Comment


older post new post