Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


template baru -.-
Monday, 9 January 2012 • 19:57 • 0 comments
Assalamualaikum. morning. petang n malam. haha. semua ade:) template baru dan url baru:)
saya suka tukar2 template. and saya tukar link blog ade sebab:) nak tau tak sebab ape?
ouke. sebab. ade girl niy. tetibe je die tulis n marah2 saya dalam cbox tanpa sebab. perlu ke macam tu? kalau ade ape2 yang tak puas hati. face to face laa. tak payah sampai nak maki2 dalam FB and blog lhaa sygs.
saya tau laa awak tuh cantik ryte? tak mcm saya. tapi, tak payah lhaa nak buat hot kat blog saya. saya rase semak! LOL


0 Comments:

Post a Comment


older post new post