Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


ape-ape
Saturday, 21 January 2012 • 03:11 • 0 comments
assalamualaikum
 cuti sekolah da start . walaup0n seminggu je . k0rang semua cuti kat mne 0oi2 . tasha cuti kat melaka je (: best k0wt . muahe . nak tenangkan fikiran kat sini . aceceh , haha . nak tenangkan ape p0n tak tau lah .
korang mesti happy dapat cuti-cuti dengan boyfie korang . 0uh ! suda semestinye kan . haha . best ? em . mesty lah ken . hurm . untung lahh . ade boyfie (: hehe
if tasha ade boyfie p0n . tak boleh nak date-date macam korang semua . my mum tak kasi keluar doe . asyik duduk kat rumah je . b0ring k0wt . hurm . 
bertudung ?
 boleh tak saya keluar tak pakai tudung ? 0uh ! my mum cakap tak bole . nak kena jaga aurat lah konon . err . tasha tak suka bertudung ): tapi terpakse lah . 
kalau tak , nanti my mum marah doe . adess . 


0 Comments:

Post a Comment


older post new post