Amira Natasha.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Amira Natasha - 14teen - Shah Alam
Thanks for read this xx
I'm Not Perfect

Tagboard





Follow|Mention



Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Amira Natasha


nothing about him -,-
Friday, 9 December 2011 • 21:07 • 0 comments


hye everyone ;) hari nih aku gile siket b'same sedara aku AIN FITRAH .. die ajar aku main guitar lagu Carta Hati by NAJWA LATIF ;) but .. aku x pndai main .. malas nak cri not2 tu .. amira natasha mmg pemalas ryte ? keh3
now .. aku lapar .. nak makan .. takde sesape kt rumah .. aku tak pandai masak :D kih3 aku bosan .. sebab takde sesape yg nak lyn aku .. b0yfie aku takde kredit nk call aku .. aku rindu die .. ;( aku pon takde kredit nak call die :( smlm die marah aku sbb c0usin2 aku memekak .. die suro aku ckp kt luar .. aku taknak sbb takot .. huhh .. itu lah aku .. ;) 
die kate die nak topup .. aku tunggu jee .. tapi tak topup pon .. hurm .. tlong faham aku bole tak ? ! aku tunggu kau . setiap jam .. setiap saat syg .. haha .. da mule merepek :D



0 Comments:

Post a Comment


older post new post